Poslovite se od preglednic in zastarelih kadrovskih sistemov

Hitro zadovoljevanje potreb je postala nova norma vsakdana. Današnji zaposleni na delovnem mestu pričakujejo uporabo enakih tehnologij, kot so jih navajeni že iz svojega zasebnega življenja. S tem so pričakovanja zaposlenih večja in kompleksnejša, kot je to veljalo za prejšnjo, t. i. generacijo e-pošte. Njihove spretnosti, karierni cilji in potrebe po mobilnosti v organizacijah zahtevajo nov pristop do HR.

Prva prioriteta Gecka HRM je zagotoviti učinkovito delovno okolje in zadovoljne zaposlene. Kako to dosežemo? Tako, da ustvarjamo bolj človeško in osebno izkušnjo. To pomeni, da zaposlene motiviramo z orodji za medsebojno sodelovanje, dostopnimi kjer koli in na kateri koli, tudi mobilni napravi.

Vsi zaposleni imajo nenehen dostop do svojih informacij in storitev organizacije ter so v stalnem stiku s svojimi nadrejenimi in ostalimi kolegi. V Gecku HRM si lahko izmenjujejo ideje, sodelujejo na projektih, oddajajo zahtevke in so vključeni v kadrovske postopke.

Prilagajanje novim procesom zagotavlja stalne izboljšave za uporabnike v kadrovskih oddelkih, ki so razbremenjeni administracije in se tako lahko osredotočajo na strateške naloge (npr. iskanje in razvoj talentov).

Izboljšana transparentnost HR ima neposreden učinek na druge dele organizacije. Vsi novozaposleni se hitro vključijo v delovanje organizacije, saj so jim enostavno dosegljivi vsi dokumenti in procesi. Izboljšana uporabnost in poenostavljena administracija pa omogočata kadrovnikom večjo produktivnost in višje zadovoljstvo.

V kolikor ste naš partner (imate zakupljen kateregakoli izmed paketov ali ste objavili zaposlitveni oglas), lahko uporabljate Gecko HRM prve tri mesece brezplačno. 

Za podrobnejše informacije je na voljo g. Gašper Pleško, na tel. št. 031 696 634 ali na e-mail naslovu: gasper.plesko@agilcon.si

Več o ponudbi preverite na geckohrm.com